Запрошення на чемпіонат України з класичного парашутизму 2017 р.

Шановні колеги!

Рада Всеукраїнської громадської організації запрошує прийняти участь у чемпіонаті України з класичного парашутизму 2017 р., котрий проходитиме в період з 09 по 12 серпня поточного року на базі Харківського аероклубу ТСО України імені В.С. Гризодубовой – постійний злітно-посадковий майданчик “Коротич”.

Прибуття команд та окремих спортсменів безпосередньо на місце проведення змагань – 08 серпня п.р. у першій половині дня, початок роботи мандатної комісії – 08 серпня о 14 годині.

Просимо передбачити внесення заявочного внеску у розмірі 1600,00 грн. від кожного спортсмена-учасника чемпіонату України з класичного парашутизму 2017 р., який буде використаний Харківською обласною федерацією парашутного спорту на організаційні витрати з проведення змагань, при цьому виконання стрибків з парашутом за програмою змагань для спортсменів передбачається на безоплатній основі.

Просимо взяти до уваги, що Харківський аероклуб ТСО України імені В.С. Гризодубовой в силу виконання завдань з організації льотного навчання курсантів-льотчиків не зможе взяти на себе забезпечення проживанням учасників змагань у службових приміщеннях на аеродромі, власна палатка або поселення у готелі м. Харкова – можливі варіанти вирішення проблем розміщення учасників змагань.

З побажанням успіхів,

Рада ВГО “ФПС України”