Інформаційне повідомлення щодо відтермінування граничного терміну сплати членського внеску до ФПСУ

Інформаційне повідомлення щодо відтермінування граничного терміну сплати членського внеску до ФПСУ

До відома дійсних членів Всеукраїнської громадської організації “Федерація парашутного спорту України” (ФПСУ)

Маю приємну нагоду повідомити вас, що за спільної ініціативи виконкому ФПСУ та профільного комітету з питань правового забезпечення діяльності ФПСУ, з огляду на форс-мажорні обставини, що спричинені широкомасштабним нападом російських військ на Україну та продовженням воєнного стану в Україні, для уникнення можливих колізій з попередньо прийнятими рішеннями Ради ФПСУ, з метою врегулювання (пролонгації) статусу дійсного члена федерації, федерації Рада ВГО “ФПС України” 28.04.2022 р. ухвалила рішення:

1. Для осіб зі статусом дійсного члена ФПСУ за обліком 2021 року встановити термін сплати особистого річного внеску на поточний рахунок ВГО “ФПС України” не пізніше місячного терміну від дня скасування воєнного стану в Україні;

2. Особистий річний внесок членів ВГО “ФПС України” зі статусом дійсного члена ФПСУ за обліком 2021 року після закінчення вищезазначеного пільгового терміну приймати разом із визначеним бюджетом ФПСУ 2022 р. поновлювальним внеском.

Що стосується членів ФПСУ зі статусом призупиненого членства внаслідок несплати членських внесків у 2021 році, то для них, відповідно до рішення Ради ВГО “ФПС України” від 20.01.2022 р., умовою отримання статусу дійсного члена ФПСУ є сплата щорічного особистого внеску разом із відновлювальним внеском (700,00 грн + 650,00 грн).

Впевнений, що попри надскладний теперішній час, статутна діяльність Всеукраїнської громадської організації “Федерація парашутного спорту України” зі статусом національної федерації з виду спорту “парашутний спорт”, здобутками якої вже у новітній історії є:


  • рекорди світу
 25 
  • рекорди Європи
 17
  • срібні медалі чемпіонату світу
 1
  • бронзові медалі чемпіонатів світу 
 5
  • срібні медалі чемпіонату Європи
 5
  • бронзові медалі чемпіонату Європи
 5
  • срібні медалі юніорського чемпіонату Європи
 1
  • бронзові медалі юніорського чемпіонату Європи
 1

 за підтримки прихильників парашутного спорту України буде продовжена і по завершенню перемогою України у війні з путіноїдними рашистами.


З повагою,
голова виконкому ВГО “ФПС України”,
абсолютний чемпіон світу 1978 року,
заслужений майстер спорту,
заслужений тренер України

Ігор ТЬОРЛО




 29.04.2022
 (190 переглядів)