Рекомендації щодо сплати внесків ч/з Приват24, термінал ПриватБанку, або банківським переказом.

Доброго здоров'я!

Деякі рекомендації, які мають на меті полегшати процедуру сплати членських внесків до Всеукраїнської громадської організації "Федерація

парашутного спорту України" (ФПСУ).

1. Через "Приват24":

- перейти на вкладку "Всі послуги";

- На вкладці "ПЛАТЕЖІ" перейти на "По Україні (платіж за реквізитами)";

- заповнити реквізит ОТРИМУВАЧА: ВГО “ФПС України”, код ФПСУ за ЄДРПОУ 14356155, поточний рахунок № UA48 305299 00000 26002000122462 у Київському ГРУ АТ КБ “ПРИВАТБАНК”, МФО 305299;

- заповнити ОБОВ'ЯЗКОВО! прізвище, ім'я, по батькові ВІДПРАВНИКА, інакше ідентифікувати відправника буде неможливо, часом надсилають внески, але невідомо від кого...;

- заповнити суму (700,00 грн для дійсних членів ФПСУ станом на 31.12.2021 р., 1350,00 грн для осіб, членство яких у ФПСУ було призупинено внаслідок несплати внески у 2021 р., 1400,00 грн для нових членів ФПСУ);

- заповнити "призначення платежу": безповоротна фінансова допомога на виконання статутної діяльності ФПСУ, без ПДВ, платник ... (ОБОВ'ЯЗКОВО! ввести прізвище, ім'я, по батькові);

- відправити платіж;

- роздрукуйте та збережіть квитанцію про сплату задля підтвердження суми та дати сплати членського внеску до ФПСУ.

2. При використанні механізмів перерахування членських внесків з рахунків інших банків - користуйтесь запропонованою цим банком технологією, зберігаючи обов'язкове заповнення полів прізвище, ім'я,

по батькові ВІДПРАВНИКА та "призначення платежу": безповоротна фінансова допомога на виконання статутної діяльності ФПСУ, без ПДВ, платник ... (ОБОВ'ЯЗКОВО! ввести прізвище, ім'я, по батькові).

3. Використання платіжного терміналу "Приватбанку" для сплати членського внеску до ФПСУ готівкою:

- увійти в термінал, припустимо і без картки "Приватбанку" за відповідною запропонованою процедурою (з використанням номера особистого мобільного телефону);

- відкрити вкладку "Оплата інших послуг";

- відкрити вкладку "Знайти підприємство за назвою або реквізитами";

- у вкладці "Введіть ЄДРПОУ, номер р/рахунку або назву підприємства" за допомогою клавіатури на екрані термінала введіть абревіатуру з чотирьох літер – ФПСУ;

- у відкритому вікні "ФПСУ ВГО" у відповідному полі ВІДПРАВНИКА натисніть "Змінити" та ОБОВ'ЯЗКОВО! введіть прізвище, ім'я, по батькові за допомогою клавіатури на екрані термінала;

- у тому ж вікні у полі "Сума" натисніть "Змінити" та вкажіть суму переказу (700,00, або 1350,00, або 1400,00 грн);

- натисніть на екрані клавішу "Продовжити";

- перевірте введені дані та натисніть на екрані клавішу "Підтвердити";

- ОБОВ'ЯЗКОВО! використайте опцію "РОЗДРУКУВАТИ ЧЕК" та збережіть його задля підтвердження суми та дати сплати членського внеску до ФПСУ.

Нагадую, що Радою ФПСУ встановлений термін сплати членського внеску - "особисті річні внески від кожного члена ФПСУ за обліком 2021 р. – 700,00 гривень при перерахуванні банківським платежем не пізніше 30 квітня 2022 року".

Для тих осіб, котрі бажають поновити своє членство в ФПСУ, що було перерване внаслідок несплати членського внеску в 2021 році, або не сплатили у зазначений термін особистий річний внесок у 2022 році, додатково до особистого річного внеску встановлено особистий "поновлювальний" внесок у розмірі 650,00 гривень", тобто загальна сума = 1350,00 грн.

Сподіваюся, що ці рекомендації стануть у нагоді.

На все добре,

голова виконкому ФПСУ