Лист стосовно розміру членських внесків до ВГО "ФПС України"

КЕРІВНИКАМ АВІАЦІЙНИХ ОРГАНІЗАЦІЙ, ГОЛОВАМ ВІДОКРЕМЛЕНИХ ПІДРОЗДІЛІВ/ МІСЦЕВИХ ОСЕРЕДКІВ ФПСУ, ЧЛЕНАМ ВГО "ФПС УКРАЇНИ"

Доводжу до Вашого відома, що рішенням Ради Всеукраїнської громадської організації "Федерації парашутного спорту України" (ФПСУ), протокол № 22/01/01 від 19 січня 2022 р., затверджено бюджет ФПСУ на 2022 р., яким, зокрема, передбачені наступні розміри членських внесків у 2022 році:

• особистий річний внесок від кожного дійсного члена ФПСУ за обліком 2021 року - 700,00 гривень при перерахуванні банківським платежем не пізніше ЗО квітня 2022 року;

• для тих осіб, котрі бажають поновити своє членство в ФПСУ, що було призупинено внаслідок несплати членського внеску в 2021 році, або не сплатили у зазначений термін особистий річний внесок у 2022 році, додатково до особистого річного внеску (700,00 грн) встановлено особистий "поновлювальний" внесок у розмірі 650,00 гривень;

• для тих осіб, котрі вперше вступають до ВГО "ФПС України", додатково до особистого річного внеску (700,00 грн) встановлено особистий вступний внесок у розмірі 700,00 гривень.

ВГО "ФПС України" приймає внески на поточний рахунок № UA48 305299 00000 26002000122462 у Київському ГРУ АТ КБ "ПРИВАТБАНК", МФО 305299 , код ФПСУ за ЄДРПОУ 14356155 , згідно з кількістю парашутистів другого і подальших років навчання, суддів з парашутного спорту й осіб штатного складу парашутних підрозділів. При перерахуванні коштів просимо вказувати призначення платежу - безповоротна фінансова допомога на виконання статутної діяльності ФПСУ, без ПДВ.

Засвідчений підписом керівника та печаткою (за наявності) відсканований список членів ФПСУ від Вашої організації згідно з доданим зразком необхідно надіслати на електронну адресу ВГО "ФПС України" rada_fpsu@ukr.net: із зазначенням дати перерахуванн внесків разом із копією банківського платіжного доручення.

Зазначений список є основним документом, який визначає приналежність особи до спортивної організації при проведенні атестації парашутиста і його участі у змаганнях.

Прошу звернути увагу на те, що згідно з п. 4.14. Статуту ФПСУ несвоєчасна сплата членом ВГО "ФПС України" щорічного членського внеску тягне за собою призупинення членства у Федерації з відповідними наслідками щодо можливості участі спортсменів у заходах, які проводяться за організаційної участі ВГО "ФПС України".

З повагою.

І. Тьорло