Лист ФПСУ "Про затвердження розмірів членських внесків на 2021 рік" та рекомендації щодо процедури їх сплати.

КЕРІВНИКАМ АВІАЦІЙНИХ ОРГАНІЗАЦІЙ, ГОЛОВАМ МІСЦЕВИХ ОСЕРЕДКІВ ФПСУ, ЧЛЕНАМ ВГО “ФПС УКРАЇНИ”

Доводжу до Вашого відома, що рішенням Ради Всеукраїнської громадської організації “Федерація парашутного спорту України” (ФПСУ) від 23 грудня 2020 р. затверджено бюджет ФПСУ на 2021 р., яким, зокрема, передбачені наступні розміри членських внесків у 2021 році:

·       особистий річний внесок від кожного дійсного члена ФПСУ за обліком 2020 року – 650,00 гривень при перерахуванні банківським платежем не пізніше 30 квітня 2021 року;

·       для тих осіб, котрі бажають поновити своє членство в ФПСУ, що було призупинено внаслідок несплати членського внеску в 2020 році, або не сплатили у зазначений термін особистий річний внесок у 2021 році, додатково до особистого річного внеску (650,00 грн) встановлено особистий “поновлювальний” внесок у розмірі 580,00 гривень, загальна сума сплати = 1 230,00 грн;

·       для тих осіб, котрі вперше вступають до ВГО “ФПС України”, додатково до особистого річного внеску (650,00 грн) встановлено особистий вступний внесок у розмірі 650,00 гривень, загальна сума сплати = 1 300,00 грн.

ВГО “ФПС України” приймає внески на поточний рахунок № UA48 305299 00000 26002000122462 у Київському ГРУ АТ КБ “ПРИВАТБАНК”, МФО 305299, код ФПСУ за ЄДРПОУ 14356155, згідно з кількістю парашутистів другого і подальших років навчання, суддів з парашутного спорту й осіб штатного складу парашутних підрозділів. При перерахуванні коштів просимо вказувати призначення платежубезповоротна фінансова допомога на виконання статутної діяльності ФПСУ, без ПДВ.

Засвідчений підписом керівника та печаткою (за наявності) відсканований список членів ФПСУ від Вашої організації згідно з доданим зразком необхідно надіслати на електронну адресу ВГО “ФПС України” rada_fpsu@ukr.net із зазначенням дати перерахування внесків разом із копією банківського платіжного доручення.

Зазначений список є основним документом, який визначає приналежність особи до спортивної організації при проведенні атестації парашутиста і його участі у змаганнях.

Прошу звернути увагу на те, що згідно з п. 4.14. Статуту ФПСУ несвоєчасна сплата членом ВГО “ФПС України” щорічного членського внеску тягне за собою призупинення членства у Федерації з відповідними наслідками щодо можливості участі спортсменів у заходах, які проводяться за організаційної участі ВГО “ФПС України”.

З повагою,

голова виконкому ФПСУ