Про затвердження розмірів членських внесків на 2018 рік

28 січня 2018 р.

№ 18/01/05

КЕРІВНИКАМ АВІАЦІЙНИХ ОРГАНІЗАЦІЙ, ГОЛОВАМ МІСЦЕВИХ ОСЕРЕДКІВ ФПСУ

Доводжу до Вашого відома, що рішенням Ради Всеукраїнської громадської організації “Федерація парашутного спорту України” (ФПСУ) від 28 січня 2018 р. затверджений бюджет ФПСУ на 2018 р., яким передбачені наступні розміри членських внесків на 2018 рік:

• особистий річний внесок від кожного члена ФПСУ за обліком 2017 р. – 460,00 гривень при перерахуванні банківським платежем не пізніше 30 квітня 2018 року;
  • для тих осіб, котрі бажають поновити своє членство в ФПСУ, що було перерване внаслідок несплати членського внеску в 2017 році, або не сплатили у зазначений термін особистий річний внесок у 2018 році, додатково до особистого річного внеску (460,00 грн) встановлено особистий “поновлювальний” внесок у розмірі 425,00 гривень;
  • для тих осіб, котрі вперше вступають до ВГО “ФПС України”, додатково до особистого річного внеску (460,00 грн) встановлено особистий вступний внесок у розмірі 460,00 гривень.

ВГО “ФПС України” приймає внески на поточний рахунок № 26003053166273 у ГРУ ПАТ КБ “ПРИВАТБАНК”, м. Київ, МФО 321842, код ФПСУ за ЄДРПОУ 14356155, згідно з кількістю парашутистів другого і подальших років навчання, суддів з парашутного спорту й осіб штатного складу парашутних підрозділів. При перерахуванні коштів просимо вказувати призначення платежу – безповоротна фінансова допомога на виконання статутної діяльності ФПСУ, без ПДВ.

Засвідчений підписом керівника та печаткою (за наявності) відсканований список членів ФПСУ від Вашої організації згідно з доданим зразком необхідно надіслати на електронну адресу ВГО “ФПС України” rada_fpsu@ukr.net із зазначенням дати перерахування внесків разом із копією банківського платіжного доручення.

Зазначений список є основним документом, який визначає приналежність особи до спортивної організації при проведенні атестації парашутиста і його участі у змаганнях.

Прошу звернути увагу на те, що згідно з п. 4.14. Статуту ФПСУ несвоєчасна сплата членом Федерації щорічного членського внеску тягне за собою призупинення членства у Федерації з відповідними наслідками щодо можливості участі спортсменів у заходах, які проводяться за організаційної участі ФПСУ.

З повагою,

І. Тьорло