Рекомендації щодо сплати членських внесків до ФПСУ

Доброго здоров'я!

Деякі рекомендації щодо процедур, які мають на меті полегшати процес сплати членських внесків до Всеукраїнської громадської організації "Федерація парашутного спорту України" (ФПСУ).

1. Через "Приват24":

• перейти на вкладку "Всі послуги";
  • На вкладці "ПЛАТЕЖІ" перейти на "По Україні (платіж за реквізитами)";
  • заповнити реквізит ОТРИМУВАЧА: ВГО “ФПС України”, поточний рахунок № 26003053166273 у ГРУ ПАТ КБ “ПРИВАТБАНК”, м. Київ, МФО 321842, код ФПСУ за ЄДРПОУ 14356155;
  • заповнити ОБОВ'ЯЗКОВО! прізвище, ім'я, по батькові ВІДПРАВНИКА, інакше ідентифікувати відправника буде неможливо, часом надсилають внески, але невідомо від кого...;
  • заповнити суму (460,00 грн для членів ФПСУ станом на 31.12.2017 р., 885,00 грн для тих, хто не сплачував внески у 2017 р., 920,00 грн для нових членів ФПСУ);
  • заповнити "призначення платежу": безповоротна фінансова допомога на виконання статутної діяльності ФПСУ, без ПДВ, платник ... (ввести прізвище, ім'я, по батькові);
  • відправити платіж;
  • роздрукуйте та збережіть квитанцію про сплату задля підтвердження суми та дати сплати членського внеску до ФПСУ.

2. При використанні механізмів перерахування членських внесків з рахунків інших банків - користуйтесь запропонованою цим банком технологією, зберігаючи обов'язкове заповнення полів прізвище, ім'я, по батькові ВІДПРАВНИКА та "призначення платежу": безповоротна фінансова допомога на виконання статутної діяльності ФПСУ, без ПДВ, платник ... (ввести прізвище, ім'я, по батькові).

3. Використання платіжного терміналу "Приватбанку" для сплати членського внеску до ФПСУ готівкою:

• увійти в термінал, припустимо і без картки "Приватбанку" за відповідною запропонованою процедурою (з використанням номера особистого мобільного телефону);
  • відкрити вкладку "Оплата інших послуг";
  • відкрити вкладку "Знайти підприємство за назвою або реквізитами";
  • у вкладці "Введіть ЄДРПОУ, номер р/рахунку або назву підприємства" за допомогою клавіатури на екрані термінала введіть абревіатуру з чотирьох літер - ФПСУ;
  • у відкритому вікні "ФПСУ ВГО" у відповідному полі ВІДПРАВНИКА натисніть "Змінити" та введіть прізвище, ім'я, по батькові за допомогою клавіатури на екрані термінала;
  • у тому ж вікні у полі "Сума" натисніть "Змінити" та вкажіть суму переказу (460, або 885, або 920 грн);
  • натисніть на екрані клавішу "Продовжити";
  • перевірте введені дані та натисніть на екрані клавішу "Підтвердити";
  • ОБОВ'ЯЗКОВО! використайте опцію "роздрукувати чек" та збережіть його задля підтвердження суми та дати сплати членського внеску до ФПСУ.

Нагадую, що Радою ФПСУ встановлений термін сплати членського внеску - "особисті річні внески від кожного члена ФПСУ за обліком 2017 р. – 460,00 гривень при перерахуванні банківським платежем не пізніше 30 квітня 2018 року".

Для тих осіб, котрі бажають поновити своє членство в ФПСУ, що було перерване внаслідок несплати членського внеску в 2017 році, або не сплатили у зазначений термін особистий річний внесок у 2018 році, додатково до особистого річного внеску встановлено особистий “поновлювальний” внесок у розмірі 425,00 гривень", тобто загальна сума = 885,00 грн.

Сподіваюсь, що ці рекомендації стануть у нагоді.

На все добре,

30.01.2018