Чемпіонат України з класичного парашутизму

Чемпіонат України з класичного парашутизму

12 серпня на постійному злітно-посадковому майданчику “Коротич” Харківського аероклубу імені В.С. Гризодубової ТСО України відбулось закриття та нагородження призерів чемпіонату України з парашутного спорту (класичний парашутизм) 2017 року.

Найбільшим успіхом відзначився харків’янин Олександр Януш, котрий був нагороджений чотирма золотими медалями чемпіонату. Крім перемог у вправах змагань серед чоловіків з індивідуальних стрибків з виконанням серії маневрів у вільному падінні та з групових стрибків та точність приземлення у складі команди Харківського аероклубу, він переміг суперників в індивідуальних стрибках на точність приземлення та виборов титул “Абсолютний чемпіон України 2017 року з класичного парашутизму” за перше місце у підсумку розіграшу особистої першості серед чоловіків у двоєборстві.

Друге місце в особистому двоєборстві поділили Володимир Петров та Валерій Степаненко.

Трьома золотими медалями чемпіонату була нагороджена представниця Дніпропетровщини Олена Худік за перемоги у вправах змагань серед жінок з індивідуальних стрибків на точність приземлення, з індивідуальних стрибків з виконанням серії маневрів у вільному падінні, та за перемогу у підсумку розіграшу особистої першості серед жінок у двоєборстві, здобувши титул “Абсолютна чемпіонка України 2017 року з класичного парашутизму”.

Друге місце в особистому двоєборстві поділили Галина Климова та Наталія Яковлева.

 13.08.2017
 (144 переглядів)